14 Eylül 2012 Cuma

Koltuk Takımları

Evinizin en önemli bölümlerinden olan oturma odanızı modern koltuk takımları ile dizayn etmek ister misiniz? Crop mobilya da tam sizlere göre modeller ve sizin isteklerinize göre mobilya imalatı yapılmaktadır. Misafirlerinizi ağırlamak ve günlük olarak da kendinizin kullanabileceği bu şık koltuk takımları uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor. Yurt dışında bir çok ödül alan koltuk takımı modellerini Crop mobilya birinci kalite üretimi ile sizlerle buluşturuyor.

Evlilik hazırlığında olan çiftler veya var olan koltuk takımlarından sıkılan ailelere Crop mobilyanın koltuk takımlarına göz gezdirmelerini öneriyoruz. Mobilya imalatında 1. sınıf malzemeler kullanan firma kişiye özel mobilya üretiminde Türkiye' de ki sayılı firmalardan. Üretimlerde kalite açısından ön planda bulunan markaları kullanan Crop üretim işçiliğinde ise ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen ve işinin ehli ustaları bünyesinde bulundurmaktadır.  

Koltuk takımları üretilirken sabit ölçülere bağlı kalmayıp evinizin ölçülerine göre modern koltuk takımları almak istiyorsanız crop mobilya vazgeçilmezler arasındadır. Crop üretim anlayışı olarak kişiye özel mobilya üretimini benimsemiş ve 1989 yılından itibaren butik mobilya üretimi yapmaktadır.

Crop mobilya koltuk takımları sayfasına ulaşmak ve modellere göz gezdirmek için ( koltuk takımları ) < anahtar kelime bağlantısına tıklayarak sayfaya ulaşabilir dilediğiniz koltuk takımları modelleri için size özel ölçülerle siparişinizi verebilirsiniz.

Sayfa içerisinde koltuk takımları modellerinde kullanılan malzemeler hakkında bilgi ve fiyatları bulabilirsiniz.

Telefon bağlatısı ile sipariş vermek için Crop mobilya iletişim : +90 212 286 32 33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder